Activitats

nee
Curs Col·lectius amb NEE. Tècniques i recursos des de l'animació juvenil
Àmplia amb aquest interessant curs la teua formació com a monitor o monitora.
divendres, 6 de novembre de 2020
Aquest curs està dirigit a monitors o els qui s'estiguen formant,  que volen realitzar una labor responsable i qualificada en el treball amb xiquets i xiquetes i joves que presenten discapacitats físiques, psíquiques o sensorials.
La formació està estructurada per a dotar-los dels elements  i coneixements elementals perquè desenvolupen el seu treball amb idoneïtat i professionalitat.


Sol·licita plaça des del 18 de novembre a les 10h fins al 9 de desembre a les 20.59h,


Horari: de 9.45 a 12.15h
Dates: dilluns i dimarts, 11,12,18,19,25 i 26 de gener
Durada15 hores
Preu: 13 euros


Docència i certificació del curs:
Curs impartit i certificat per l'Escola Oficial d'Animació Juvenil ABAST.

Informació que has de conéixer
Requisits 
  • Tenen prioritat, joves de 18 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l'empadronament.  
  • En cas de quedar vacants s'atendran les sol·licituds rebudes en el termini indicat (del 18 DE NOVEMBRE al 9 DE DESEMBRE) de persones que no compleixen requisits de prioritat. 
Pagament
  • Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t'expliquem forma i termini de pagament. Si la confirmació i pagament no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions
  • En cas de causar baixa 4 dies abans de l'inici, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
  • No es realitzen devolucions iniciada l'activitat. 
  • Els activitats  que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant a les persones inscrites i realitzant la devolució de l'import en els termes que s'indique.
  • Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament, així que conserva-ho.