Activitats

Tallers nadal nA
Tallers gratuïts per als matins de Nadal: robòtica, il·lustració i creació de màscares
Destinat a joves de Torrent i que hagen nascut entre 2004 i 2008.
dimecres, 4 de novembre de 2020
Et presentem la programació de tres interessants tallers organitzats per a Nadal, amb els quals quedaràs enganxat/a a el CIJ.  Aprofita els últims dies de l'any realitzant alguna activitat relacionada amb la robòtica, la il·lustració o amb el nostre taller de màscares geomètriques. 

Destinat a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2004 i 2008. 


Sol·licita plaça a partir de les 10h del 23 de novembre fins al 9 de desembre  a les 23.59h
FENT CLIC ACÍIMPORTANT: 
  • Les vacants s'adjudicaren en rigorós ordre d'arribada de sol·licituds fins a esgotar places. 
  • Si se sol·licita plaça en més d'un taller, s'adjudicarà plaça en una segona activitat sempre que hagen places vacants després d'atendre les sol·licituds que ens arriben en el termini establit. 
  • Recorda indicar en la teua sol·licitud (si t'interessa més d'un taller) en què ordre t'interessarien, per si és possible després d'atendre  les sol·licituds que ens arriben en el termini establit, adjudicar-te una, en un segon taller.


ACTIVITATS 

28 de desembre. Olimpíades robòtiques. Horari: de 10 a 13h. 
29 de desembre. Taller de Màscares geomètriques de paper.Horari: de 10 a 13h. 
30 de desembre. Taller d'Il·lustració Manga. Horari: de 10 a 13h.


Informació que has de conéixer
Requisits 

  • Destinat a xiques i xics amb empadronament a Torrent i que hagen nascut entre 2005 i 2008. 
  • Si se sol·licita plaça en més d'un taller, s'adjudicarà plaça en una segona activitat sempre que hi haja places vacants després d'atendre les sol·licituds que ens arriben en el termini establit. 
Confirmació
  • Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte per a confirmar la teua plaça.  Si la confirmació no es realitza en el termini establit, entendrem que no t'interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Cancel·lacions i baixes
  • Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d'això a les persones inscrites. 
  • Si finalment no podràs participar en l'activitat en la qual se t'ha admés, avisa'ns amb suficient antelació i d'aquesta forma poder adjudicar la vacant que deixes a una altra persona.