human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

19è Concurs de fotografia TorrentJove

Participa amb les teues millors fotos sobre paisatges urbanites, culturals o naturals., en aquesta nova edició del concurs més popular de TorrentJove. Termini obert fins al 8 d'octubre.

El concurs en aquesta edició pretén que ens trasllades als llocs que et van sorprendre en descobrir-los o que acompanyen el teu dia a dia. Les fotografies que presentes han de mostrar el paisatge habitual que t’envolta i que recorres o el paisatge que alguna vegada has visitat.

Dins d’esta temàtica de paisatges poden ser de dos estils:

Paisatges naturals, com a espais geogràfics que no han sigut modificats per l’ésser humà, o en els quals s’ha produït una mínima intervenció, composicions a l’entorn de la naturalesa.

Paisatges culturals, llocs alterats per l’activitat humana, com a pobles i ciutats, el nostre espai domèstic, un paisatge urbanitzat caracteritzat per una concentració d’edificis, infraestructures i sistemes de transport, conjugació d’elements ambientals i humans.

Les obres s’han de presentar en paper o enviar per correu postal a:  L’Espai, Edifici Metro, segona planta. Avinguda al Vedat 103, 46900 Torrent (València).
Horari: de dilluns adivendres de 9 a 14 h  i de 17 a 20 h, i dissabte de 10 a 13 h.

Amb les fotografies hi cal adjuntar un document que ha d’incloure els títols de les fotografies i les dades personals: nom, cognoms, dni/nie, data de naixement, adreça postal, telèfon i correu electrònic; i els títols de les fotografies.

També cal enviar les imatges per correu electrònic a torrentjovefoto@gmail.com

El termini de presentació finalitza el día 7 d’octubre de 2023.

S’estableixen els premis següents:

  • Primer premi: 700 euros.
  • Segon premi: 600 euros.
  • Premi a la millor col·lecció (les tres fotografies): 1.100 euros.
  • Premi a la millor fotografia d’autoria local: 600 euros.

El resultat del concurs es farà públic en el primer trimestre de 2024.

Per a més informació i grandaria de les fotos:

Descarrega les bases a continuació: BASES