human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novedades

2n Concurs d’il·lustració TorrentJove

Pots presentar la teua prpoposta inspirada en el drets dels animals abans del 29 d'octubre

T’agrada dibuixar i a més se’t dona bé, et proposem participar llavors en aquesta segona convocatòria del concurs de la delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent.

En aquesta edició es pren com a referència la Declaració Universal dels Drets de l’Animal. La teua proposta ha d’il·lustrar la idea de la pròpia Declaració o pots triar un dret traslladant el missatge que defineix el defineix.

La tècnica és lliure lliure, i la dimensió del suport en el qual es presentarà l’obra, tindrà com a mesures màximes: 29,7 cm x 42 cm, és a dir, grandària DIN A3.

Fes arrivar la teua obra en paper en la següent direcció, a la qual també podran enviar-se per correu postal: L’Espai, Edifici Metre, segona planta, Avinguda al Vedat 103, 46900 Torrent (València).

Les obres realitzades en format digital deuran, a més, enviar-se com a arxiu PNG/JPEG a torrentjovedibuix@gmail.com al costat d’una còpia de la fitxa d’inscripció. Aquest arxiu serà nomenat amb el títol de l’obra.

Amb la il·lustració s’adjuntarà la fitxa d’inscripció al concurs amb les dades personals, que pots descarregar més a baix.

S’estableixen dos premis de 250 euros cadascun. Entre les il·lustracions que es presenten el jurat seleccionarà diversos finalistes que participaran en una votació popular. Un dels premis serà atorgat pel jurat i l’altre ho serà pel públic (votació popular).

El termini de presentacin finalitza el día 29 d’octubre de 2022.

DESCARREGA TOT EL QUE NECESSITES PER A PARTICIPAR:

This site is registered on wpml.org as a development site.