human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

9ª edició de LaParetPintada

Convocatòria de pintura mural. Termini de lliurament de propostes artístiques obert fins al 7 d'octubre de 2023.

Amb aquest concurs, la regidoria de Joventut de l’ajuntament de Torrent premia la creació artística, promovent la pintura mural com a mitjà d’expressió, amb la finalitat d’estimular i reconéixer a les persones joves en el seu treball i implicació personal.

Pots conéixer els treballs d’edicions anteriors entrant al mapa de murals de Torrent accedeix ací.

S’estableix una dotació econòmica global bruta de 6.500 euros, en concepte de premis, es repartirà entre un mínim de dos i un màxim de cinc projectes seleccionats. El nombre de treballs i la dotació econòmica destinada a cadascun d’ells ho serà en funció de les seues característiques tècniques (grandària proposada, complexitat, etc.).

El tema i la tècnica són lliures. Els materials necessaris per a la realització de la pintura mural són a càrrec dels qui participen.
Les instal·lacions i altres condicions tècniques són a càrrec de l’Ajuntament.

L’espai on es realitzarà la intervenció, té com a exemple aquesta possible ubicació, les que es determinen seran similars a aquesta en dimensions: Carrer Sant Nicolás, 19. Aquesta localització i superfície és orientativa, podent-se tractar de localitzacions de menor superfície conforme a les propostes que es reben.

La proposta, un esbós del treball que es pretén plasmar, indicant la superfície a intervindre (m² aproximats), s’ha d’enviar al costat del document d’inscripció per correu electrònic a torrent@joves.net indicant en l’assumpte: 9 Concurs de pintura mural. Pots descarregar les bases de la convocatòria i el full d’inscripció a continuació: