human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Anglés conversa Nivell B1.

dimarts, 14 de juny de 2022

Reforça el teu anglés oral nivell B1. Per a joves de 13 a 30 anys.

CIJ Torrent t’ofereix l’oportunitat de practicar el teu anglés oral per a reforçar-lo i millorar-lo o simplement practicar-lo per a no perdre aqueix nivell que tens ja adquirit.

Recorda, en aquestes classes es treballarà exclusivament la destresa oral i es requereix tindre el nivell assenyalat, és a dir, nivell B1.

T’oferim dos torns. Pots inscriure’t a un i acudir a classe un dia a la setmana o pots sol·licitar a tots dos torns per a practicar el doble, venint a classe dos dies. Tu tries!

Si vols participar, vine al CIJ amb el teu DNI per a demanar una plaça.

 

Torn 1
Dates: dimarts dies 2/9/16/23/ i 30.
Horari: de 10h a 12h
Preu: 7.80 euros

Torn 2
Dates: dijous dies 4,11,18 i 25 d’agost i 1 de setembre
Horari: de 10h a 12h
Preu: 7.80 euros

Informació que has de conéixer.

Requisits
Tenen prioritat joves de 13 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament.
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament
Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teva sol·licitud ha estat admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud.

Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d’això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l’import en els termes que s’indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.

This site is registered on wpml.org as a development site.