human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Curs per a preparar la prova d’accés a FP de Grau Mitjà

Dirigit a xiques i xics que no han acabat l'ESO i no han pogut accedir a l'escola de persones adultes per l'edat.

Si estàs pensant a presentar-te a la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà i no saps com preparar-te, CIJ Torrent et proposa participar en les sessions perquè pugues practicar els coneixements que fan falta.

L´ activitat va dirigida a xiques i xics que no tenen el títol de l’ESO però volen continuar els seus estudis, que compleixen entre 17 i 18 anys al llarg de 2024 i que a més mostren lliure interés de comprometre’s. *Les persones interessades que complisquen 19 anys en 2024 han de consultar possibilitat de plaça amb el CIJ.

L’activitat és gratuïta. La participació està subjecta a realitzar prèviament una entrevista amb la coordinadora de l’activitat.

L’activitat també inclou sessions d’informació per a conéixer oferta formativa d’FP, d´assessorament per a l’elecció d’FP de Grau Mitjà atenent interessos professionals i /o acadèmics futurs a més d’informació i suport per a la inscripció a les proves i per a la sol·licitud de plaça en centres, arribat el moment d’aquests tràmits.

QUAN SÓN LES SESSIONS?

  • INICI: 5 de febrer 2024.
  • FINALITZACIÓ: setmana anterior a la realització de les proves (aproximadament a meitat de maig 2024).
  • Les classes de preparació seran DE DILLUNS A DIVENDRES en HORARI DE MATÍ. Una vegada s’inicie l’activitat es determinarà a les persones participants l’horari de les sessions.