human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Actividades

Curs de Monitora/monitor de temps lliure educatiu infantil i juvenil

Formació certificada per l'IVAJ. El curs organitzat per la delegació de Joventut s'imparteix per l'escola d'animació juvenil ABAST en el locals de l'Espai, i compta amb la col·laboració d'IDEA'T.

La formació suposa un total de 310 hores, i consta de tres mòduls teòrics i un mòdul corresponent a les pràctiques, les hores presencials de teoria són les que s’imparteixen a l’aula de l’Espai entre les dates que a continuació es detallen.

DATES DE REALITZACIÓ:

INICI: 27 d’octubre.
FINALITZACIÓ: 9 de febrer.
No s’impartiran sessions en període nadalenc i d’any nou així com en aquelles dates que coincidisquen amb jornades festives a Torrent. El primer dia del curs l’escola entregarà el calendari de jornades.

HORARI DE REALITZACIÓ:

Dijous i vens de 17 h a 20 h. Dissabtes de 10 h a 13 h.

REQUISITS DE PRIORITAT D’ACCÉS:

  • 17 (compliments en 2022) a 30 anys.
  • Empadronament a Torrent.
  • Alta en LABORA.
  • Titulació mínima: títol d’Educació Secundària Obligatòria o proves superades d’accés a FP o de competències bàsiques de nivell II o certificació professional de nivell II superada.

Qui no complisca algun d’aquests requisits podrà sol·licitar plaça passant a una llista d’espera, que s’activarà 10 dies abans de l’inici del curs en cas de quedar vacants.

Sol·licitud de plaça fent clic ací a partir de les 12 del matí del dia 21 de setembre.

PREU: 84,50 euros.

Informació que has de conéixer:

Requisits: CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament.
Pagament de l’activitat/plaça assegurada: Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de pagament. Fins que el CIJ Torrent no rep el justificant de pagament no es dona per liquidada i per tant entendrem que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions: En cas de causar baixa 4 o menys dies abans de l’activitat, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per una altra persona interessada.
No es realitzen devolucions iniciada l’activitat.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d’això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l’import en els termes que s’indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament.

This site is registered on wpml.org as a development site.