human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Italià per a començar

dilluns, 13 de juny de 2022

Inicia el teu coneixement d’este idioma, descobreix si t’agrada i aprofita el que aprengues per al teu pròxim viatge.

Et presentem aquest breu, però intens curs a través del qual aprendràs amb interessants activitats nocions bàsiques d’italià com a pronunciació, vocabulari elemental, expressions quotidianes, fer o respondre preguntes sobre temàtiques bàsiques. Tot això et permetrà descobrir si se’t dona bé i t’agrada aquest idioma.

Si vols participar, vine al CIJ amb el teu DNI per a demanar una plaça.
Horari: 10h a 12h.
Dates: 1/3/5/8/10/12/17/19/22/24/26 i 29 d’agost.
Preu: 19.50 euros.


Informació que has de conéixer.

Requisits
Tenen prioritat joves de 15 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament.
En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament

Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de pagament. Si el pagament no es realitza en el termini parlat entendrem que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud.
Devolucions
En cas de causar baixa 4 dies abans del taller, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per un altre/a interessat/a.
No es realitzen devolucions iniciat el taller.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d’això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l’import en els termes que s’indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.