human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

Joves.Sex.

dijous, 9 de setembre de 2021
Servei integral d’informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psicoafectiva.

Des de la delegació de Joventut de Torrent oferim, juntament amb 22 municipis, un servei integral d’informació, orientació i assessorament per a joves en matèria de sexualitat, recursos anticonceptius i salut psicoafectiva desenvolupat des del Consorci Xarxa JOVES.net amb la col·laboració de L ´Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) de la Generalitat Valenciana i amb la participació de la Federació de Planificació familiar Estatal.

Aquest servei s’adreça a joves entre 12 i 30 anys per obtenir informació rigorosa sobre salut sexual i relacions afectives.

A més, es promou hàbits sexuals saludables amb una percepció oberta i respectuosa de la sexualitat, contemplant la diversitat de les orientacions i pràctiques, així com el sexe segur per evitar infeccions de transmissió sexual.

El servei dorientació i assessorament es prestarà de dilluns a divendres de 18 a 20 h a través de telèfon i WhatsApp 669930981