human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Actividades

Ruta per l’entorn de l’horta de Torrent i taller de creació artística

Activitat gratuïta en dues sessions per a traure-li partit creatiu a la vesprada del divendres 7 i ala demà del dissabte 8. Tots dos dies d'octubre. Entra per a assabentar-te de què va.

Cris Bartual i Miquel Ponce, joves artistes de Torrent, ens proposen participar en una activitat que consta de dues sessions que consisteix experimentar un procés d’inspiració i creació artística a través de sensacions viscudes en un entorn natural, Dins del seu projecte LA NATURALEZA DE LAS COSAS.

Activitat GRATUÏTA Consta de dues parts, si et compromets a participar l’assistència ha de ser en ambdues.
Segur que tractant-se de Cris i Miquel t’agradarà. L’enllaç per a fer reserva de plaça el troves més endavant.

Dirigida a:
Persones majors d’edat i menors en companyia d’una persona adulta familiar o educadora autoritzada.

Jornades de les sessions i horaris:

Primera part: divendres 7 d’octubre . Per l’exterior.
Hora d’inici: 18:00 h.Hora de fi: 20:30 h. Lloc: el recorregut a realitzar començarà i acabarà a la porta de l‘edifici Metro,

Realitzarem una ruta amb un recorregut que comença a la porta de l’edifici Metre per a dirigir-nos cap a la zona d’horta junt al Parc Central, i continuar fins a la zona del Canal, per a després tornar. Durarà al voltant de 2,5 hores. Es començarà ambla llum natural de la vesprada i acabarà quan cau la llum, serà necessari que portes una motxilla amb llanterna o frontal, càmera per a prendre fotos (o el mateix mòbil), quadern de notes i bolígraf, botella d’aigua, calçat i roba còmoda per a caminar.

La sessió consistirà a realitzar un recorregut per a recollir tots aquells estímuls a través de la fotografia, rellevants per a cada tu (Cris i Miquel donaran una sèrie de pautes per a facilitar l’activitat). Al final de la ruta cada participant haurà pres almenys 30 fotografies, diferents anotacions, i haurà recollit algun objecte significatiu.

Segona sessió: dissabte 8 d’octubre. A l’interior de l’Espai. Hora de inici: 10:30 h.Hora de fi: 13:30 h. Descripció: Tindrà lloc en una de les sales de l’Espai, on es posaran en comú les experiències, materials, fotografies i registres de la ruta realitzada. Durant aquesta sessió escanejarem els objectes, imprimirem les fotografies tractant de connectar els materials aportats per cada participant. La metodologia consistirà a fer una posada en comú, plantejar unes pautes a seguir, i treballar amb diverses tècniques com a collage, retoc digital, escàner, etc. A poc a poc anirem configurant una sèrie d’imatges que incorporarem en l’exposició.

FES LA RESERVA DE PLAÇA FENT CLIC ACÍ

This site is registered on wpml.org as a development site.