human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Actividades

Taller de teatre

Si tens entre 12 i 17 anys i t'agrada l'actuació, pots participar en aquesta activitat on practicaràs tècniques teatrals durant els dissabtes al matí d'enguany.

Esta tardor et proposem participar durant els dissabtes pel matí en aquestes sessions carregades d’art i creativitat.

Practicaràs, entre altres, exercicis bàsics d’expressió corporal i vocal per a la representació en escena, i fins i tot s’assajarà una xicoteta actuació teatral.

Per a xics i xiques entre 12 i 17 anys.

DATES I HORARIS DE REALITZACIÓ.

Dissabtes de 10.15 h a 12.45 h.
Nombre total d’hores del taller: 20 hores.

INICI: 15 d’octubre.
FINALITZACIÓ: 3 de desembre.

SOL·LICITAR PLAÇA FENT CLIC ACÍ.
Preu: 13 euros.

Informació que has de conéixer
Requisits: Tenen prioritat joves amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament. En cas de sol·licitar plaça i no complir amb el requisit d’empadronament, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.
Pagament de l’activitat/plaça assegurada: Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de pagament. Fins que el CIJ Torrent no rep el justificant de pagament no es dona per liquidada i per tant entendrem que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud. 
Devolucions: En cas de causar baixa 4 o menys dies abans de l’activitat, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per una altra persona interessada.
No es realitzen devolucions iniciada l’activitat.
Els tallers que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lats, avisant d’això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l’import en els termes que s’indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent  és necessari presentar el rebut de pagament.
This site is registered on wpml.org as a development site.