human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Tallers juvenils gratuïts per a les vacances de Nadal

T'interessa aprofitar els matins durant les vacances de Nadal? Si compleixes entre 12 i 17 anys en 2023, segur que alguna d'estes activitats t'interessen.

Durant els matins del 26, 27,28 i 29 de desembre pots participar en alguna de les activitats gratuïtes que el CIJ ha organitzat per a joves amb edats entre els 12 i els 17 anys.

Les activitats van dirigides a xiques i xics amb data de naixement entre els anys 2011 i 2006 (tots dos anys inclosos), preferentment amb empadronament a Torrent, o en cas de separació/divorci empadronament de mare/pare.

Si sol·licites participar en més d’un taller, no oblides indicar ordre de preferència. Inicialment s’adjudicarà únicament una plaça per persona en un sol taller, però en el cas de poder adjudicar plaça en més d’una activitat per quedar places abans de l’inici, així es farà.

Les places s’aniran validant per ordre d’arribada en cadascun dels tallers fins a esgotar places.

TALLER DE ORIGAMI

Saps el que pots arribar a crear amb un simple full de paper? Descobreix-ho participant en este entretingut taller de papiroflèxia creant al·lucinants figures que et podràs emportar a casa i regalar en estes festes.

Data: 26 de desembre.

Horari: de 10 a 13h.

TALLER PINTURA DE NEÓ

Veuen a crear el teu quadre a les fosques amb pintura fluorescent i que podràs portar-te. No és necessari que sàpies pintar només que t’abellisca participar en esta explosió de color. Porta’t roba que no t’importe tacar.

Data: 27 de desembre.

Horari: de 10 a 13h.

MATÍ DE JOCS DE TAULA

En CIJ Torrent comptem amb un bon repertori de jocs: L’Illa Prohibida; The best of homes llop de Castronegro; Carcassone; Munchkin; Emploding kittens; La Fallera Calavera; Exit. Vol cap al desconegut; La mansió sinistra….No és necessari conéixer els jocs i el seu funcionament; les monitores i monitors us explicaren abans les regles a seguir.

Data: 28 de desembre.

Horari: de 10 a 13h

TALLER INICIACIÓ A LA IMPRESSIÓ 3D

T’abelleix descobrir el món de la impressió 3D? Si t’interessa conéixer com és el procés des de la planificació, el disseny fins a la impressió final així com el funcionament de la impressora, no deixes passar esta oportunitat. Aprén de manera pràctica les habilitats necessàries per al disseny i impressió 3D.

Data: 29 de desembre.

Horari: de 10 a 13h.

Informació que has de conéixer.

Requisits. Tenen prioritat joves de 12 a 17 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament. En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.

Confirmació de plaça. Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de confirmació. Si la confirmació no es dona en els termes i terminis establits s’entendrà que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud.