human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Tallers juvenils per a l´estiu

T'interessa fer alguna cosa als matins aquestes vacances? Si compleixes entre 12 i 17 enguany segur que vols apuntar-te a alguna d'estes activitats.

Participa durant els matins del mes de juliol en alguna de les activitats que el CIJ ha organitzat per a xics i xiques entre 12 i 17 anys.

Munta el teu propi horari de tallers sol·licitant un o més; les places s’aniran validant a partir del 8 de juny, per ordre d’arribada en cadascun dels tallers.

Les activitats van dirigides a xiques i xics amb data de naixement entre els anys 2011 i 2006 tots dos inclosos, preferentment amb empadronament a Torrent, o en cas de separació empadronament de mare/pare.

Pots fer la teua sol·licitud de plaça a partir del 30 de maig A les 16 h, fent clic en l’enllaç habilitat per a cada activitat.


DOMÒTICA

DOMÒTICA
18 places

Descobreix com aplicar la tecnologia a l’automatització de la llar per a controlar i gestionar diferents sistemes com per exemple sensor de moviment perquè s’encenguen les llums, o com utilitzar Bluetooth per a controlar tot en la llar intel·ligent: intensitat de la llum, humitat, concentració de gasos inflamables, obertura i tancament de portes. Una manera divertida d’introduir-te en la «Internet de les coses».

Els dimarts 4, 11, 18, 25 de juliol.
Horari: de 9.30 h a 11.30 h.
PREU: 5,2 euros.