Activitats

Tallers juvenils per Nadal

Si tens entre 12 i 16 anys i t'interessa fer alguna cosa als matins aquestes vacances, segur alguna d'aquestes activitats poden interessar-te.

Activitats gratuïtes. Pots accedir a un dels tallers, sol·licita vàries indicant la teua preferència, per ordre d’arribada s’aniran validant les demandes.

En cas que una setmana abans de l’inici de les activitats queden places vacants, es podran ocupar per xiques i xics que les hagen demanades encara que ja estiguen inscrites/inscrits en una altra.

Pots sol·licitar diverses activitats, indicant en quina prioritat la vols (com primera opció, o com segona opció…. o si t’és igual indica sempre primera). S’adjudicarà plaça en una única activitat, s’atendrà la preferència indicada per ordre d’arribada de les sol·licituds. Si el 16 de desembre quedaran vacants tindràs possibilitat de participar en altres activitats si vas sol·licitar més d’una.

Les activitats van dirigides a xiques i xics amb data de naixement entre els anys 2010 i 2006 tots dos inclosos, preferentment amb empadronament a Torrent.

Pots fer la teua sol·licitud de plaça A PARTIR DEL 18 DE NOVEMBRE A les 15h, fent clic en l’enllaç habilitat per a cada activitat.