human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novedades

TrasLaPared

Fes-nos arribar la teua proposta artística que incloga un projecte expositiu i activitat que travesse les parets connectant amb la ciutadania. Fins al 29 d'octubre.

Després de la Paret és una convocatòria inclosa en el programa de dinamització cultural de la delegació de Joventut de Torrent, que té com a objectiu seleccionar projectes de joves artistes visuals que utilitzen la creació contemporània com a element i mig d’expressió i comunicació, que incloguen a la ciutadania com a agent actiu en un procés de creació participatiu i relacional.

Esta convocatòria seleccionarà projectes artístics que incloguen activitats proposades pels autors i les autores dirigides a acostar la seua obra a altres persones o fins i tot incloure-les en aquesta.

El projecte consisteix en l’obra objecte d’exposició i en un treball complementari d’interès divulgatiu, formatiu i/o social.

Els projectes seleccionats seran objecte cadascun d’ells d’una exposició organitzada per la delegació de joventut, a la sala de L’*Espai, formant part del període d’exposicions comprés entre desembre de 2022 i juny de 2023.

La sala d’exposicions L’Espai està situada en la segona planta de l’Edifici Metre, Avinguda al Vedat, 103. Oberta de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores i dissabte de 10.00 a 13.00 hores.

S’hi pot presentar projectes expositius considerats inclosos en les arts visuals, com ara fotografia, pintura, escultura, il·lustració, gravat, art tèxtil, videoart, instal·lacions o altres manifestacions visuals que s’adapten a les dimensions de la sala. Totes les exposicions tindran una duració de 3 i 4 setmanes. L’organització es reserva el dret d’allargar o escurçar el període expositiu en cas de necessitat.

S’estableix una dotació global bruta de 5.000 euros, per a un mínim de 3 i un màxim de 5 projectes seleccionats, en concepte de suport econòmic en la producció del projecte artístic. Per a obtindre més informació pots descarregar a continuació les bases i el pla de la sala.

This site is registered on wpml.org as a development site.