human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

Beca Corresponsals juvenils

Col·labora amb CIJ Torrent per a fer fluir la informació entre joves de centres educatius de Torrent i la Delegació de Joventut, a més de participar en el disseny d'activitats, participar en esdeveniments i organitzar propostes d'interés per a altres persones joves del teu municipi.

T’agradaria col·laborar amb CIJ Torrent sent corresponsal? Aprofita esta oportunitat per a formar part de l’equip de joves que col·laboren en la difusió de la informació amb el Centre d’Informació Juvenil.

I no sols això, a més participaràs en activitats que et permetran conéixer d’una altra manera el teu entorn; també participaràs en alguna eixida/excursió i les idees i propostes que reunisques podran ser incloses per a millorar els programes del CIJ.

Si durant tot l’any et compromets a portar avant la teua tasca de corresponsal, rebràs una beca econòmica.

Existixen 2 MODALITATS de participació.

Corresponsals en IES i col·legis

Podràs optar a esta modalitat si durant el curs 2024-2025 realitzes estudis de secundària obligatoris o postobligatoris en algun dels centres públics o concertats de Torrent i complixes mínim 15 anys i màxim 17 l’any natural de 2025.

Corresponsals expertes i experts

Podràs optar a esta modalitat si has sigut corresponsal en cursos anteriors o has participat i col·laborat, encara que sense gaudir de beca, en activitats pròpies del programa de corresponsals i tens mínim 17 anys i màxim 20 compliments en 2025. No és necessari que curses estudis a Torrent.


COM PARTICIPAR? És requisit estar empadronat/empadronada a Torrent.

PARTICIPAR EN LA MODALITAT CORRESPONSALS IES I COL·LEGIS

Hauràs de presentar:

  • Fitxa de sol·licitud degudament emplenada.
  • Fotocòpia del teu document d’identitat. DNI/NIE.
  • Fotocòpia de la matrícula d’estudiant corresponent al curs 2024-2025.
  • I un treball realitzat amb algun dels següents formats:

Opció a. Vídeo presentació descrivint-te, rodat en espai obert o tancat, o bé combinant tots dos. Duració màxima de 3 minuts i 30 segons. En un mateix vídeo podrà aparéixer un o més candidats o candidates. La fitxa de sol·licitud serà individual. La valoració serà a nivell individual, però es tindrà en compte el treball (vídeo) que s’ha realitzat en equip, per parelles o en grup.

Opció b. Redacció. El treball es presentarà en fulles a una cara, fet amb ordinador amb el tipus de lletra ARIAL 12. Haurà de tindre com a mínim una extensió de dos fulles i com a màxim quatre fulles.

Opció c. Còmic. Amb tècnica i estil lliure, es presentarà a mà o ordinador, i en fulles de DinA-4 per una cara. Amb una extensió màxima de quatre fulles.

Qualsevol treball, siga el que siga el seu format, ha d’incloure:

  • Dades personals (nom, cognoms i edat).
  • Centre i estudis que es cursen.
  • Habilitats i aptituds que es tenen.
  • Per què m´interessa ser corresponsal del CIJ.
  • Com és el centre on estudies.
  • Què és el Centre d’Informació Juvenil de Torrent.
  • Quina informació ens interessa als joves del meu centre escolar.
  • Com m’agradaria que fora el panell d’informació juvenil al meu càrrec.
  • Idees noves per a fer difusió de la informació juvenil en el meu centre escolar.

PARTICIPAR EN LA MODALITAT CORRESPONSALS EXPERTES I EXPERTS.

Hauràs de presentar:

  • Fitxa de sol·licitud degudament emplenada.
  • Vídeo, redacció o còmic en les condicions anteriorment descrites. La informació que ha d’incloure, a més, és la seua valoració sobre la seua aportació a l’equip de corresponsals durant la seua participació en este programa i quines coses pensen que poden aportar a l’equip en esta pròxima etapa.

COM PRESENTAR LA TEUA CANDIDATURA? Tens dos opcions.

Pots presentar la teua candidatura abans de les 14 hores del dia 21 de novembre.

Opció A. De manera presencial per registre d’entrada de l’Ajuntament (Oficina de Ramón y Cajal, 1). Deus per a això demanar cita prèvia.

  • Comunica a la persona que t’atenga en el registre d’entrada el dia de la teua cita, que et presentes a les beques Corresponsals juvenils de Joventut.
  • Lliurament la fitxa d’inscripció degudament emplenada juntament amb el teu document d’identitat, fotocòpia de la matrícula d’estudiant corresponent al curs 2024-2025 i el treball.

IMPORTANT: En cas de participar amb un arxiu de vídeo, hauràs de remetre este juntament amb el justificant del registre de sol·licitud a torrent@joves.net

Opció B. De manera telemàtica (seu electrònica).

Dins de la seu electrònica tria en “catàleg de tràmits”, el tràmit “ajudes i subvencions”, i entrar en “premis i concursos”. Una vegada identificat i emplenat el formulari, pujaràs en l’apartat “documents” els arxius convenients amb certificat electrònic d’un representat.


Descarrega les bases.
Descarrega la fitxa d’inscripció.