human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

“Con tu mirada”

Coneix i participa amb les teues fotografies en el projecte expositiu "Con tu mirada", una proposta de Moisés *Moon.

La convocatòria TrasLaPared, és una proposta de la delegació de Joventut de l’Ajuntament de Torrent, que té com a objectiu fer transcendir a l’exterior els  treballs expositius de la sala de l’*Espai .  Esta iniciativa facilita la interacció entre artistes joves i la ciutadania, amb la finalitat de comprometre al públic i transformar-lo d’un simple observador a algú que puga experimentar de forma més pròxima i personal les oportunitats que brinda l’expressió artística.

Un dels projectes seleccionats en l’última edició, ve de la mà de Moisés Moon un artista que ens proposa que formem part de la seua exposició, amb fotografies nostres inspirades en les seues.

A més de la pròpia exposició, també oferix un taller de composició fotogràfica, en el qual podràs aprendre a com compondre fotografies (fes clic ací per a anar a la informació sobre el taller).

COM POTS PARTICIPAR EN L’EXPOSICIÓ?

Per a participar, hauràs de crear fotografies o obres artístiques inspirades en les fotos de Moisés que trobes en el seu blog: https://moisesmoon.com/contumirada/

En ell pots veure totes les fotografies que s’exposaran, ja que el lliurament de les teues obres artístiques s’ha de fer abans del 20 d’octubre enviant-les a: moises@moisesmoon.com


La inauguració de l’exposició serà el divendres 25 d’octubre a les 19 h comptant amb l’actuació en directe en acústic de Moisés Moon.

L’exposició es podrà visitar a partir de la seua inauguració fins al 16 de novembre, de 9 a 13.45 h i de 16 h a 20.15 h de dilluns a divendres, dissabtes de 10 h a 12.45 h.