human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Tallers gratuïts durant les vacacions d’hivern per a joves de 12 a 17 anys.

Aprofita els matins amb CIJ Torrent participant en estes interessants activitats que et proposem.

Els últims matins de 2024 i primers de 2025 pots participar en alguna de les activitats gratuïtes que el CIJ ha organitzat per a joves amb edats entre els 12 i els 17 anys.

Les activitats van dirigides a joves amb data de naixement entre els anys 2012 i 2007 (tots dos anys inclosos), preferentment amb empadronament a Torrent, o en cas de separació/divorci empadronament de mare/pare.

Si sol·licites participar en més d’un taller, no oblides indicar l´ orde de preferència. Inicialment s’adjudicarà plaça en un únic taller a cada persona però en el cas de poder adjudicar plaça en més d’una activitat per quedar places abans de l’inici, així es farà.

TALLER DE MAQUILLATGE 3D I EFECTES ESPECIALS– 23 de desembre de 10.00 h a 13.00 h.

Converteix-te en la sensació de qualsevol festa amb esta activitat en la qual aprendre tècniques utilitzades al cinema per a caracteritzar personatges. Juga amb la percepció visual, creant al·lucinants il·lusions òptiques, ferides, esgarrapades i altres efectes.

TALLER DE CINEMA– 26 i 27 de desembre de 10.00 a 13.00 h.

Si t’agrada el cinema, no pots perdre’t l’oportunitat de participar en este taller de dos dies realitzat per una productora audiovisual valenciana que et permetrà acostar-te d’una manera pràctica i divertida al procés producció en este cas d’un curtmetratge (preparació del rodatge, gravació, postproducció…).

TALLER TECNOLÒGIC. Realitat virtual i robòtica- 30 de desembre de 10.00 h a 13.00 h.

Dividirem el matí en dos blocs temàtics. Durant la primera part treballarem amb Cospaces una plataforma que et permetrà introduir-te en el metavers i farem pràctiques en l’àmbit de l’animació 3D i finalitzarem el matí amb programació i robòtica.

TALLER DE CREACIÓ DE FANZINE– 2 de gener de 10.00 h a 13.00 h.

Què és un fanzine? Una revista temàtica que autoproduiràs tu. En este taller, crearem un fanzine nadalenc, mesclant històries i dibuixos utilitzant paper, llapis i retoladors (no oblides el teu estoig). Practicarem tècniques d’il·lustració i narrativa visual, per a crear personatges i desenvolupar una història curta d’inspiració nadalenca. El resultat serà un fanzine original que podran compartir. No és necessari saber dibuixar per a participar en este taller.

MATI DE JOCS DE TAULA– 3 de gener de 10.00 h a 13.00 h.

Passa un divertit matí de jocs de taula de rol i estratègia amb ‘L’illa prohibida’, ‘Els homes llop de Castronegro’. ‘Carcassone’, ‘Exist, la mansió sinistra’ o ‘Munchkin’. Perquè el desenrotllament dels jocs siga el més fluid possible, esta activitat comptarà amb dinamitzadors i dinamitzadores, que són experts en cadascun d’estos jocs de taula. No fa falta que tingues experiència en este tipus de jocs només ganes d’aprendre i passar-ho bé.


Informació que has de conéixer.

Requisits. Tenen prioritat joves de 12 a 17 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament. En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.

Confirmació de plaça. Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de confirmació. Si la confirmació no es dona en els termes i terminis establits s’entendrà que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud.