human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Novetats

Carnet Jove gratuït.

Tramita el Carnet Jove en línia i gaudeix dels avantatges que t'ofereix. Porta integrat el Carnet d'Alberguista!


Fes-te amb el nou Carnet Jove digital. Només necessitaràs un DNI o NIE en vigor i tindre entre 14 i 30 anys.

Aconsegueix-ho en línia. En la web de l’IVAJ tens tota la informació que necessites conéixer sobre els passos a seguir i l’accés a la plataforma. Primer consulta les instruccions i si no t’aclarixes, acudix a CIJ Torrent i et tirarem una mà.

Si el tràmit amb el teu DNI o NIE en la plataforma de l’IVAJ et dona problemes, intenta’l en un altre moment del dia o amb un altre navegador. Si el problema persistix, pots tramitar-lo en la seu de l’IVAJ de dilluns a divendres de 9.00 h. a 14.00 h. Carrer Hospital, 11. València.

Si en la teua sol·licitud has indicat que vols obtindre-ho també en format físic i has posat com a punt d’arreplegada “Ajuntament de Torrent”, has d’arreplegar-ho ací en CIJ Torrent- Avinguda al Vedat 103. 2a Planta Edifici Metro. Recorda portar el teu document d’identitat.

Si no comptes amb DNI o NIE però si passaport, pots tramitar presencialment la tarjeta física en el CIJ.No oblides portar el teu passaport i este document emplenat. Descarregar document.

L’horari de CIJ Torrent per a recollir la targeta física o tramitar-ho amb pasaport és de dilluns a divendres de 9.00 h. a 13.30h i de 16h a 20h. A l’agost només de 9h a 13.30h.

També els dissabtes ( fins el 13 de juliol) de 10h a 12.45h.