human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Activitats

Recursos per a la monitora i el monitor de menjador escolar

Amb este curs coneixeràs les claus per a desenvolupar la labor de dinamització en horari de menjador escolar. Aprofita els dies d'agost!

CIJ Torrent organitza un any més el curs “Recursos per a monitores i monitors de menjador escolar. Este curs et permetrà completar la teua formació i/o reciclar-te en matèria d’animació juvenil coneixent i practicant tècniques i activitats adequades a l’horari de menjador a les escoles.

T’oferim esta vegada, la possibilitat de realitzar-ho al juliol o a l’agost .Sol·licita plaça en el torn que t’interesse o en tots dos si t’és indiferents realitzar-lo al juliol o a l’agost.

El curs té una duració de 15 hores. L’escola certificarà la formació sempre que no se superen 3 hores de falta.

Preu: 13 euros.

Formació impartida per l’escola d’animació juvenil homologada per l’IVAJ:

Dates: 9,11,16, 18 i 23 de juliol (dimarts i dijous). 

Horari: de 17h a 20h.

Dates: 5,6,7,8 i 9 d´agost.

Horari: de 10h a 13h.

Informació que has de conéixer

Requisits. Tenen prioritat joves de 17 a 30 anys amb empadronament a Torrent. CIJ Torrent podrà comprovar les dades referides a l’empadronament. En cas de sol·licitar plaça i no complir amb els requisits, es passarà automàticament a una llista d’espera, les sol·licituds de la qual s’atendran una setmana abans de l’inici del curs, si quedaren places vacants.

Pagament de l’activitat/plaça assegurada. Quan des de CIJ Torrent et comuniquem per correu electrònic que la teua sol·licitud ha sigut admesa, hauràs de posar-te en contacte perquè t’expliquem forma i termini de pagament. Fins que el CIJ Torrent no rep el justificant de pagament no es dona per liquidada; si no ho envies entendrem que no t’interessa participar i donarem de baixa la teua sol·licitud.

Devolucions. En cas de ser baixa 4 o menys dies abans de l’activitat, la devolució dependrà de si es cobreix la plaça per una altra persona interessada.
No es realitzen devolucions iniciada l’activitat.
Les activitats que no tinguen un mínim de participants podran ser cancel·lades, avisant d’això a les persones inscrites i realitzant la devolució de l’import en els termes que s’indique.
Per a tramitar les devolucions bé per baixa del participant bé per cancel·lació per part de CIJ Torrent és necessari presentar el rebut de pagament.