human| human Versión Accesible|  es Otros idiomas
icon-instagram icon-twitter icon-facebook

Assessoria sobre tècniques, planificació de l'estudi i control de factors associats al rendiment acadèmic. Suport especialitzat. Suport especialitzat.

Aprèn un mètode d’estudi, planificar-te o controlar els nervis davant d’un examen. Servei adreçat a persones que fan estudis post obligatoris o que es preparen proves lliures o en centres de formació per a adults.
El servici proporciona una orientació individualitzada per part de l’equip de profesionals en la matèria del CIJ Torrent.

A través de diverses sessions, sabràs com estudiar i preparar un entorn adequat per a fer-ho, a més de conéixer tècniques de control de l’estrés davant els exàmens.

Les nostres profesionals faran un seguiment de la teua trajectòria, i així podràs dissenyar un pla d’estudis adequat a les teues necessitats.

Aquest servei dona suport a persones que cursen estudis post obligatoris, com poden ser Batxillerat i Formació Professional, entre altres, o per a aquelles que preparen el seu Graduat d’Educació Secundària, bé per lliure bé en una escola d’adults, o que volen presentar-se a proves d’accés.

Si eres estudiant d’ESO i necessites també conéixer estàs tècniques i eines, pregunta’ns sobre aquest servei.


Pots sol·licitar una cita telefonant al 961111853 o escrivint un correu electrònic a torrent@joves.net i indicant el motiu de la cita.